Behandelingen

Standaard pedicurebehandeling, complete voetverzorging € 40,00

Het knippen en reinigen van uw nagels, verwijderen en behandelen van eelt, kloven, likdoorns en het verzorgen van ingroeide nagel(s). Een korte heerlijke voetmassage ter afsluiting als puntje op ‘i’.
Duur van de behandeling, afhankelijk van uw wensen en de probleemzones, is 45 – 55 min.
Een toeslag wordt berekend voor antidruktechniek, orthonyxie (nagelbeugeltechniek) of nagels lakken.

Kleine pedicurebehandeling, behandeling van een probleemzone naar keuze € 30,00

Voetbehandeling met naar keuze verzorging van één probleemzone (nagels knippen, behandeling eelt, ingroeiende nagel of verwijderen likdoorn).
Duur van de behandeling is 20 – 25 min.

Voetreflextherapie per consult € 50,00 toeslag 1e consult voor screening € 9,50

Voetreflextherapie wordt breed ingezet ter behandeling van diverse lichaamsklachten, zoals verstoringen in het darmsysteem, verhoogde bloeddruk, overgewicht of vermoeidheid. Door impulsen uit te oefenen met de duimen op specifieke reflexpunten worden lichaamsdelen, organen en klieren behandeld en bevordert het de geestelijk en lichamelijke gezondheid.
Doel van de behandeling is het bereiken van een natuurlijk evenwicht.
Behandelduur: 65 minuten.

Een voetreflextherapie behandeling ontspant en herstelt de balans van het lichaam en de geest.
Het is een eeuwen oude therapie, die voortkomt uit de acupressuur. Voetreflex heeft de visie dat er een samenhang is tussen lichaam en geest. Een gezonde geest is een belangrijke basis voor een gezond lichaam.
Voetreflextherapie is een aanvullende geneeswijze, waarbij disbalans in de harmonie van lichaam en geest in kaart kan worden gebracht met een energetische voetdiagnose.
Gedurende de behandeling worden middels impulsen de reflexpunten, die corresponderen met organen en delen van het lichaam, gestimuleerd en aangezet om blokkades op te heffen. (energie beter te laten doorstromen). Het lichaam ontvangt signalen om zich te herstellen en dit kan ge

nezing bevorderen.

TIP:           Geef een voetenbehandeling naar keuze cadeau met de cadeaubon van Het VoetenPunt!